Živogošće Apartmani tim suradnika

Kako bismo posjetiteljima Živogošća i okolice olakšali boravak u našem lijepom kraju, pokrenuli smo ovu informativnu stranicu. Idejni začetnik i voditelj cijelog ovog projekta je rođeni Živogošćanin Jadranko Petričević.

Kao član obitelji koja u Živogošću vodi Ivop Apartmane, upoznat je s potrebama i interesima svojih gostiju, te je odlučio preuzeti ulogu posrednika i sadašnjim i budućim posjetiteljima ovog mjesta iz prve ruke preporučiti najzanimljivije turističke atrakcije, vrhunske specijalitete, najatraktivnije ugostiteljske objekte i najbolje načine na koje možete organizirati vrijeme i boravak u Živogošću.

Novosti uređuje Isidora Vujošević, copywriterica posebno posvećena pisanju tekstova iz područja turizma. Ona je ujedno i lektorica web-stranice Živogošće Apartmani.

Za dizajn ove web-stranice zaslužan je Ivan Lokmić i njegov ilstudio – izrada web stranica i grafički dizajn.

Motive pokretača ove web-stranice možda najbolje opisuje logotip koji možete vidjeti u gornjem lijevom uglu. Ljepota prirode Živogošća inspiracija su za ovaj projekt, počevši od izvora žive vode (po kojima je Živogošće i dobilo ime), preko nezaobilaznog sunca i mora, pa sve do Ilirskih gomila koje se nalaze na vrhu brda Suzine. Te su gomile arheološki dokazi kako je ovaj kraj bio naseljen još u doba Ilira. Bogatstvo koje Živogošće pruža željeli smo približiti ilustracijom, no kako biste doživjeli pravu sliku – pozivamo vas da prirodne ljepote Živogošća upoznate uživo!